Home Kasino Parhaiden kertoimien saaminen jalkapallovedonlyöntimarkkinoilla

Parhaiden kertoimien saaminen jalkapallovedonlyöntimarkkinoilla

by Everest Kyng

On monia tapoja lyödä vetoa jalkapallo-ottelusta. Lisääntynyt kilpailu ja mahdollisuus lyödä vetoa Betfairissa ovat tehneet mahdolliseksi ottaa saman vedon eri hinnoilla markkinoista riippuen.

Ilmeisin niistä on -0,5 Asian Handicap (AH) ja suora voitto 1X2-markkinoilla. Panostat täsmälleen samasta asiasta, jos otat nämä vedot. Koska marginaali on pienempi AH:ssa, on lähes aina parasta ottaa AH. Minua hämmentää, miksi jotkut vedonvälittäjät asettavat panokset vierekkäin kuponkiin eri hinnoilla.

Tasapeli ilman vetoa on sama kuin AH +0. Jälleen AH on yleensä paras. Kuitenkin, jos yksi joukkue tukee voimakkaasti AH:ta, kertoimet voivat laskea ja vedonlyönti tasapelissä ei ole parempi arvo.

Ali/ylitys, maaliviiva ja kokonaismaalit ovat joskus samat. Tiedän yhden vedonvälittäjän, joka tarjoaa kaikki nämä kolme samalla kupongilla, mutta joskus eri hinnoilla. Olen nähnyt vähintään 3 maalia kokonaismaalien markkinoilla, jotka ovat hinnoiteltuja paremmiksi kuin 2,5:n maaliviivan ohitukset. Ne ovat täsmälleen sama veto.

X2-tuplamahdollisuus on sama kuin kotivoiton asettaminen Betfairille. Koska Betfair toimii 2,5 %:n marginaalilla (5 % provisio, mutta menetät keskimäärin puolet), on aina parempi lyödä veto Betfairista kuin lyödä vetoa X2:sta. Jotkut kaksinkertaisen mahdollisuuden vedot ovat samat kuin AH. Ota parhaat kertoimet.

Eurooppalainen tasoitus +1 on täsmälleen sama kuin +0,5 Aasian tasoitus, mikä on täsmälleen sama kuin joukkueen sijoittaminen 1X2-markkinoille. Olen nähnyt aikoja, jolloin European Handicap on tarjonnut parhaan vastineen. Koska nämä markkinat ovat pienimmät, hinnat eivät muutu, jos vedonvälittäjä menee pieleen. Löysin kerran arbitraasin, joka maksoi 10 % käyttämällä eurooppalaista tasoitusta. Hinta ei liikkunut ollenkaan, koska monet eivät lyöneet vetoa siitä.

Yksikään ensimmäinen maalintekijä ei ole lähes sama kuin 0-0. NFGS on hieman parempi, koska omia maaleja ei lasketa. Sitä ei tapahdu usein, mutta koska nämä markkinat maksavat samat kertoimet, on parasta valita NFGS-veto. Djimi Traore teki oman maalin, kun Liverpool pelasi Burnleya vastaan FA Cupissa 2004/2005. Liverpool hävisi pelin 1-0. PSV teki oman maalin ja hävisi Arsenalille Mestarien liigassa samalla kaudella 1-0. Se on harvinaista, mutta sitä tapahtuu.

Voisin jatkaa, mutta odotan, että saat viestin nyt. Seuraavan kerran, kun lyöt vetoa jalkapallo-ottelusta, voi olla kannattavaa vain tarkistaa muiden markkinoiden kertoimet.

You may also like