Home Teknologia Blogiteemat, joita tarvitset juuri nyt!

Blogiteemat, joita tarvitset juuri nyt!

by Everest Kyng

Jos harkitset blogin avaamista ja suunnittelua houkutellaksesi asiakkaita yrityksesi verkkosivustoon, et todellakaan ole yksin. Tuhannet yksityishenkilöt ja pienet yritykset ovat tehneet juuri näin, ja jotkin tuloksista ovat olleet uskomattomia. Näiden mikropäiväkirjojen koko idea on luoda ja vahvistaa suhdetta kohdeyleisösi. Kovan myynnin sijaan sinun on vaalittava suhdetta siihen pisteeseen, että sinut nähdään sekä asiantuntijana että helposti lähestyttävänä yksilönä. Mutta sen lisäksi, että tarjolla on mahtavaa sisältöä, blogisi teeman on todellakin rokkaava! Joten tähän keskitymme juuri nyt, käytä muutama minuutti ja saatat nähdä jotain, joka todella toimii sinulle!
Ensivaikutelmat
Näillä on todellakin väliä, ja jos blogisi on huolimaton työ, vierailijasi eivät varmasti vaivaudu katsomaan uudelleen. Emme tarkoita, että aloitussivullasi on vilkkuvia valoja ja tankotanssijia, mutta vahva teema on ehdottomasti päivän asia. Sen pitäisi kertoa vierailijoille tarkalleen, mistä blogin oletetaan liittyvän, ja toivottavasti heitä rohkaistaan ​​sitten syventymään.
SEO tärkeitä
Ainoa tapa, jolla uudet vierailijat törmäävät blogiisi, elleivät he jo tiedä siitä, on hankkia hyvää SEO-ystävällistä sisältöä. Teemasi voi toimia rinnakkain sisältösi kanssa ja yrittää valita sellaisen, jossa on vahva SEO-ystävällinen koodaus osaksi sen rakennetta. Perusrakenne tulee määrittää siten, että hakukoneiden indeksointirobotit ovat tyytyväisiä, ja voit tarkistaa koodin ja arvostelut selvittääksesi, onko näin.
Lukemisen helppous
Vierailijasi etsivät ainutlaatuista lukukokemusta, mutta sen pitäisi myös vaatia heiltä hyvin vähän vaivaa. Varmista siis, että valitset teeman, jossa tämä on paikoittain. Ajattele aluksi tummaa tekstiä vaalealla taustalla ja jatka siitä eteenpäin. Käytä otsikoita ja alaotsikoita asianmukaisesti, ja myös luettelomerkit tulevat toimimaan mukavasti. CSS-pohjaiset teemat sopivat erinomaisesti näiden ominaisuuksien manipulointiin tavalla, joka parantaa käyttökokemusta.
Navigointi taivas
Lukijasi haluavat tutustua blogiisi, ja jos tämä on heille haaste, he eivät ole onnellisia kaneja. Käytä siis selkeitä kylttejä ja älä pelkää lisätä tarvittaessa muutamia ylimääräisiä sivuja. Jos heidän on tehtävä alaspäin pääsivun löytäminen, teet selvästi jotain väärin. Joten etsi teemoja, jotka ovat sekä selkeitä että joustavia. Jos sinulla on vaikeuksia selvittää navigointiasi, olisi ehkä parasta siirtyä seuraavaan teemaan. Toronton korkkilattian kaltaisten visuaalisten asioiden markkinointi vaatii teeman, joka mahdollistaa runsaasti alasivuja ja valikkovaihtoehtoja, joten käytä näitä avainsanoja hakuvaihtoehdoissasi ja huomaat, että teema on paljon helpompaa.
Teemallinen ulos?
Nämä vinkit varmistavat, että vierailijasi pitävät blogistasi niin paljon, että he jopa tuovat ystävänsä mukaan ensi kerralla!

You may also like