Home Koti 8 näppärää säilytysideaa kylpyhuoneeseesi

8 näppärää säilytysideaa kylpyhuoneeseesi

by Everest Kyng

Jotta sinulla olisi kaunis mutta käytännöllinen kylpyhuone, sinun on luotava siihen säilytystilaa. Kylpyhuoneen säilytystilan avulla voit järjestellä ja säilyttää tavaroitasi ja kylpyhuonetarvikkeitasi siististi ilman, että ne turmelevat huonetta. Tässä artikkelissa on tietoja kahdeksasta näppärästä säilytysideasta, joita voit käyttää kylpyhuoneessasi.

Pyyhekorit

Yksinkertainen tapa säilyttää pyyhkeesi on käyttää luonnollisia pyyhekoreja. Pyyhkeet voidaan sitten rullata siististi rullalle ja laittaa koriin käyttövalmiina. Monet hotellit käyttävät tätä tyylikkäänä tapana säilyttää pyyhkeitä kylpyhuoneessa. Voit jopa maalata tai koristella korin nuhjuiseen chic-tyyliin saadaksesi jotain hieman erilaista. Koreja voidaan käyttää myös vessapaperien ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden säilyttämiseen kylpyhuoneessa.

Lasipurkit

Mason-purkit tarjoavat yksinkertaisen mutta tehokkaan tavan säilyttää useita kylpyhuonetarvikkeita. Voit käyttää niitä kylpysuolan, kylpypommejen, pumpulipallojen ja hammastikkujen pitämiseen. Voit jopa käyttää laiskaa susania purkkien asettamiseen niin, että se antaa sinulle hieman ylimääräistä säilytystilaa kylpyhuoneen kaappeihin.

WC-paperin säilytyshylly

Hyvän wc-paperin säilytyspaikan löytäminen voi olla vaikeaa, jos sinulla on pieni kylpyhuone. Voit helposti tehdä oman wc-paperiseinätelineen neljästä puupalasta. Tämä voidaan sitten kiinnittää seinään niin, että wc-rullat voidaan sijoittaa sivuttain pidikkeeseen.

Pesuallas hame

Pesuallashameet sopivat hyvin maalaismaiseen tai nuhjuiseen tyylikkääseen kylpyhuoneeseen. Niissä kangaspala on kiinnitetty pesualtaan pohjan ympärille. Voit sitten käyttää tätä pesualtaan alla olevaa tilaa kylpyhuonetarvikkeiden säilyttämiseen, joita et halua olla esillä. Käytä kankaita, jotka täydentävät kylpyhuoneen sisustusta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Maustetelineet

Nerokas tapa lisätä ylimääräistä säilytystilaa ja pitää asiat järjestyksessä kylpyhuoneen kaapissa käyttää magneettisia maustehyllyjä. Niitä voidaan käyttää pinseteille, vanupuikille ja muille pienille esineille. Voit merkitä jokaisen purkin, jotta tiedät tarkalleen, mitä menee minne. Voit ostaa magneettisia maustehyllyjä suurista kodin sisustusliikkeistä tai erikoistuneista verkkokaupoista.

Koukut

Jotkut yksinkertaiset koukut auttavat antamaan sinulle paikan kosteiden liinojen kuivaamiseen ja käytettyjen pyyhkeiden ripustamiseen. Ne voidaan sijoittaa ovien taakse, kaappeihin tai suoraan kylpyhuoneesi seinälle.

Mini viinitelineet

Miniviinihyllyjä voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa. Ne ovat tyylikäs tapa pitää rullattuja pyyhkeitä, kylpyhuonetuotteita ja asusteita. Voit maalata telineet myös kylpyhuoneesi väriin.

Oven järjestäjät

Älä unohda tilaa, joka sinulla on kylpyhuoneen oven takana. Voit ostaa erityisiä ovenjärjestäjiä, jotka on suunniteltu kiinnitettäväksi ovesi takaosaan. Nämä sopivat erinomaisesti hyvin pieniin kylpyhuoneisiin, joissa säilytystila on jumittunut.

Joten siinä on kahdeksan yksinkertaista tapaa lisätä kylpyhuoneeseesi hieman ylimääräistä säilytystilaa.

You may also like