Home Koti 7 upeaa tapaa päivittää kylpyhuoneesi

7 upeaa tapaa päivittää kylpyhuoneesi

by Everest Kyng

Kylpyhuone on paikka, jossa vietät aikaa valmistautumiseen tulevaan päivään tai nautit mukavasta rentouttavasta kylvystä raskaan päivän jälkeen. Kylpyhuoneen päivittämisen ei tarvitse olla vaivalloista, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä. Tässä artikkelissa tarkastellaan seitsemää eri tapaa, joilla voit päivittää kylpyhuoneesi hetkessä.

Laatoitus

Laatoilla on tärkeä rooli kaikissa kylpyhuoneissa. Ne eivät ainoastaan ​​näytä kauniilta, vaan auttavat myös suojaamaan seiniä ja lattioita vesiroiskeilta. Laatat auttavat päivittämään kylpyhuoneen koko ilmeen. Voit tehdä koko kylpyhuoneen uusiksi ja vaihtaa olemassa olevat laatat uuteen ja moderniin, vaihtoehtoisesti voit asentaa laatat kylpyalueen tai pesualtaan ympärille. Voit myös käyttää mosaiikkeja tapana tuoda kylpyhuoneeseen uusia yksityiskohtia. Valmiita tekomosaiikkilaattoja voi ostaa, tai jos olet luova tyyppi, voit jopa yrittää suunnitella ja luoda omia mosaiikkeja.

Lasi Panelointi

Lasipaneelit tuovat varmasti lisäluokkaa mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Ne voidaan asentaa suihkutilan ympärille, jotta saadaan tyylikäs suihkukaappi, tai kylpyammeen ympärille, jotta vesi ei pääse lattialle. Lasipaneelit ovat saatavilla valtavassa valikoimassa muotoja ja kokoja, tai voit valmistaa ne räätälöitynä tarpeidesi mukaan.

Hänen ja hänen nielunsa

Hänen ja hänen pesualtaissa on kaksi erilaista pesuallasaluetta, joten sinun ei koskaan tarvitse odottaa vuoroasi kylpyhuoneen peilin edessä. Niitä löytyy monista designkylpyhuoneista ympäri maailmaa. Mikset tuo lisäylellisyyttä kotiisi kylpyhuoneeseen käyttämällä hänen ja hänen pesuallastaan?

Valaistus

Valaistuksella on tärkeä rooli oikeanlaisen tunnelman luomisessa kylpyhuoneeseesi. Poista tylsät ja tavalliset kohdevalot jotain tyylikkäämpää, kuten kattokruunua. Tämä päivittää kylpyhuoneen ja luo kauniin keskipisteen.

Kynttilät

Edullinen ja yksinkertainen tapa kaunistaa kylpyhuonettasi on laittaa kynttilöitä kylpyalueen ympärille. Valitse tuoksukynttilät tai hurrikaanilasiin laitetut suuret kynttilät saadaksesi jotain erityistä. Voit sytyttää kynttilät juuri ennen mukavaa pitkää rentoutumista kylvyssä.

Matot

Pehmeä matto auttaa tekemään kylpyhuoneestasi viihtyisämmän. On mattoja, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kylpyhuoneessa. Valitse maton väri ja tyyli, joka täydentää huoneen muun sisustuksen.

Taideteos

Taideteokset tarjoavat sinulle tavan lisätä omaa tyyliäsi kylpyhuoneeseen. Voit valita värikkäitä taideteoksia tapana piristää kylpyhuonettasi ja esitellä uusia värejä. Voit myös lisätä persoonallisuutta ripustamalla seinille kehystettyjä kauniita valokuvia suosikkilomapaikastasi.

Sisällytä yksi tai useampi yllä olevista ideoista kylpyhuoneeseesi, niin huomaat varmasti eron.

You may also like